Een groot DANK JE WEL!
Lieve mensen,
We zijn alweer bijna een maand terug uit Kenia. Gelukkig hebben we de foto's nog en wat kijken we goed en dankbaar terug op de Social Impact Journey met elkaar!
Vooral ook jullie enorm bedankt! Voor het betrokkenheid, het meelezen, jullie reacties, en jullie geweldige donaties!
Er worden nog een aantal matrassen aangeschaft voor de nap-time van de jonge kinderen op de Blessed Camp school. Er is totaal €350,= gedoneerd hiervoor. Er gaat een wens in vervulling!
Voor onderwijs en schoenen hebben jullie gezamelijk €1850,= gegeven! Blessed Camp is op de hoogte en veel dank en grote waardering spreken ze uit hiervoor.
De school is nu dicht. De lange vakantie van 2 maanden is begonnen. In januari gaan de schooldeuren weer open en zal er gestart worden met de realisatie van deze donaties. Zodra ik update heb dan horen jullie dat via een allerlaatste blog van deze Kenia 2024 reis.
Ben je nieuwsgierig of enthousiast geworden over de Social Impact Journey? Misschien wordt 2025 wel jouw jaar om mee te gaan naar Kenia. 🤗 Kom gerust en geheel vrijblijvend naar de informatie bijeenkomst op 12 april 2025 nabij Apeldoorn.Opgeven kan hier.
Zie voor meer info, Social Impact Journey Ben je meer in voor een sportieve uitdaging? Misschien staan wij dan samen in februari 2026 op het dak van Afrika! Ook echt heel bijzonder.Beklim de Kilimanjaro!
Wie weet spreken wij elkaar!
Hartelijke groet, Anneke
Anneke
Dank je wel voor al de mooie verhalen.Jullie hebben veel kinderen blij gemaakt .
Belangrijke dingen: matrassen, onderwijs en schoenen! Super!
Bedankt Anneke voor je update. Als ik bedenk wat jullie allemaal gedaan hebben in deze Keniareis, word ik heel blij. Dat zijn goede berichten die waard zijn om gedeeld te worden. Een pluim voor jullie inzet!
Fijn dat jullie zoveel kinderen en personen blij hebben gemaakt en geholpen.
Ook heel mooi om te horen dat jullie het zo goed met elkaar hebben gehad.
Dank dat we met jullie mee mochten reizen.